Drupal til WordPress konvertering

Flipsite er en service der konverterer dit drupal website, til en topmoderne WordPress installation. Undgå et stort og tidstungt hjemmeside projekt.
Få en stærk platform at arbejde videre på.  Det koster mindre end du tror.

Drupal til WordPress konvertering

Hvis dit website trænger til en overhaling, er det ikke altid nok at ændre i indholdet. Sommetider er det nødvendigt med en mere grundlæggende ændring – fx at skifte fra ét CMS-system til et andet. CMS-systemet er det, som din hjemmeside er bygget af og på. Derfor er det selvsagt ikke ligegyldigt, hvilket et man arbejder med. Det har blandt andet indflydelse på, hvor let eller svært det er at opdatere hjemmesiden, ranke i søgeresultaterne og meget andet. Hvis man har et dårligt eller gammelt CMS-system, som ikke kan opdateres, er det altså rigtigt svært at gøre noget særligt ved hjemmesiden uden at konvertere den. Heldigvis er en Drupal til WordPress konvertering ikke så omstændelig eller besværlig, som den måske kan virke til. Du kan nemlig få professionel hjælp til konverteringen, så du kan fokusere på det, du kan lide at lave.

Hvorfor er en konvertering nødvendig?

Hvis man oplever problemer med sit website, kan det i nogle tilfælde skyldes et forældet CMS-system. Det kan også skyldes, at man bruger et CMS-system, der ikke egner sig til den website eller de tekniske evner, som man selv har. Drupal er kendt som et system, hvor man selv bygger en stor del af hjemmesiden. Det er således oplagt til kodere og deciderede web-designere. Men medmindre man har sådan en på sit team, kan det virke uoverskueligt og svært at finde ud af. Det kan medføre, at man ikke får opdateret sin hjemmeside med nyt indhold. Det kan også medføre, at hjemmesiden klarer sig dårligt ift. SEO, design og brugervenlighed. I det tilfælde kan en Drupal til WordPress konvertering være en rigtig god idé og smart investering.

WordPress giver mange fordele

Drupal understøtter ca. 3,6% af alle internettets hjemmesider. Til sammenligning har WordPress en markedsandel på hele 25%. Det vil sige, at en fjerdedel af alle hjemmesider i verden er lavet med WordPress. Og det er ikke uden grund. WordPress er nemlig et utroligt smart og brugervenligt CMS-system, der er kendt for at være utroligt intuitivt at arbejde i og med. Samtidig er det teknisk stærkt, hvilket sikrer gode muligheder for SEO og kreative design løsninger. En Drupal til WordPress konvertering er altså en genvej til et langt nemmere og mere overskueligt system, hvor du selv kan rette og tilføje indhold på din hjemmeside. På lang sigt vil det spare dig både tid, energi og penge. Derfor er en Drupal til WordPress konvertering værd at overveje, hvis du oplever problemer med din hjemmeside.

Nemmere opdatering af din hjemmeside

Det er vigtigere end aldrig før at være til stede online. En stor del af nutidens handel og markedsføring foregår på internettet. Skal man have succes som virksomhed, er det næsten alfa og omega at have en god og velfungerende hjemmeside. Bruger man et gammelt eller for kompliceret CMS-system, kan det være svært at give en hjemmeside den indholds- eller designmæssige opdatering, som man drømmer om. Det er samtidig med til at give dårligere placeringer i Googles søgeresultater, da kun de mest brugervenlige og responsive hjemmesider har muligheder for at ranke højt. Når du får udført en Drupal til WordPress konvertering, får du en overskuelige backend med en drag and drop-løsning. Det gør, at du på egen hånd kan administrere din hjemmeside og have et godt udgangspunkt for at udføre effektivt SEO-arbejde.

Et hurtigere site er et bedre site

En anden vigtig faktor på hjemmesider er deres hastighed. Hvis man bruger internettet jævnligt, kender man godt selv til irritationen ved sider, der loader langsomt. Hvis du overvejer at få udført en Drupal til WordPress konvertering, kan du få professionel hjælp hos Flipsite. Med i købet får du lynhurtig hosting, der sikrer, at din hjemmeside altid er hurtig og skarp. Det er ikke kun noget, som får brugerne til at blive i længere tid. Det er også noget, der har stor indflydelse på din placering i søgeresultaterne. Igen kommer en Drupal til WordPress konvertering med mange fordele og er især værd at overveje for dig, der har problemer med en langsom hjemmeside.

En god og holdbar investering

En Drupal til WordPress konvertering kan spare dig tid, penge og energi – både på kort og længere sigt. Når du bruger et overskueligt og intuitivt system som WordPress, slipper du for en stor del af de problemer, der kan opstå i andre CMS-systemer. I mange tilfælde vil du også slippe for at skulle betale i dyre domme for ekstern hjælp, der roder med de mere komplicerede CMS-systemer. Samtidig er en konvertering til WordPress en, der vil holde i mange år. WordPress har allerede bevist, at de er det altdominerende CMS-system, der leverer en løsning, som holder år efter år. Selvom WordPress virker simpelt og overskueligt, er det utroligt teknisk stærkt. Det giver gode muligheder for at ranke og udføre effektiv SEO, som skaffer trafik og konvertering til din hjemmeside. Derfor er en Drupal til WordPress konvertering en rigtig god investering – både nu og i fremtiden.

Få professionel hjælp

Som sagt kan det være en god idé at få professionel hjælp til din Drupal til WordPress konvertering. Det sikrer, at du slipper for at bruge en masse tid og energi på det. Samtidig sikrer det også, at alt forløber glat og bliver gjort, som det skal. Hvis man ikke har de store tekniske færdighede eller viden, eller man blot hellere vil bruge tiden på noget andet, kan man med fordel kontakte Flipsite. De er nemlig eksperter i WordPress og tilbyder professionel og effektiv hjælp til din Drupal til WordPress konvertering. Kontakt dem allerede i dag og få glæde af WordPress’ mange fordele så hurtigt som muligt.