Joomla til WordPress konvertering

Flipsite er en service der konverterer dit joomla website, til en topmoderne WordPress installation. Undgå et stort og tidstungt hjemmeside projekt.
Få en stærk platform at arbejde videre på.  Det koster mindre end du tror.

Joomla til WordPress konvertering

Har du problemer med din hjemmeside? Det kan fx være, at du har svært ved at tilføje eller ændre i indholdet. At du udfører en masse SEO-arbejde, men alligevel har svært ved at opnå de gode placeringer. Eller måske at din hjemmeside slet ikke ser ud, som den skal, når man tilgår den på tablet eller telefon. Disse problemer kan alle være tegn på, at dit CMS-system er forældet. Er der ikke mulighed for at opdatere det, findes der en anden løsning: Nemlig en konvertering. Med en Joomla til WordPress konvertering kan du gå fra dit eksisterende CMS-system til verdens mest populære CMS-system – nemlig WordPress. WordPress tilbyder rigtig mange fordele. Med en Joomla til WordPress konvertering kan du derfor få en bedre, mere responsiv og ikke mindst flottere hjemmeside. Og det kan i sidste ende gøre en stor forskel for din virksomhed og dens succes.

Problemer med gammelt CMS-system

Joomla er det næst mest populære CMS-system efter WordPress. Nogle oplever dog problemer, hvis deres system er forældet, eller hvis en opdatering går galt. Det kan eksempelvis være, at man ikke kan opdatere hjemmesiden, enten med nyt indhold eller med nyt design. I stedet bliver man nødt til at indhente ekstern hjælp hver gang, hvilket kan blive dyrt, når konsulenttimerne løber op. Hvis den gamle hjemmeside ikke er teknisk i orden, kan det også være stort set umuligt at ranke i søgeresultaterne – også selvom man smider en masse penge og energi i SEO-arbejde. Tekniske problemer kan samtidig medføre, at hjemmesiden ser forket ud på andre enheder end computer, eller at sikkerheden ikke er i top. Hvis man oplever nogle af dine problemer med sit gamle CMS-system, er der altså flere grunde til at overveje en Joomla til WordPress konvertering. WordPress tilbyder nemlig mange fordele, som løser disse problemer på en effektiv og intuitiv måde.

Fordele ved at bruge WordPress

Der er utroligt mange fordele ved at udføre en Joomla til WordPress konvertering. For mens Joomla godt nok bruges på 3,3% af alle hjemmesider i verden, er WordPress’ markedsandel helt oppe på 25%. Og det er ikke uden grund. WordPress er nemlig kendt for at have en overskuelig og brugervenlig backend. Det betyder, at de fleste på egen hånd kan finde ud af at tilføje nyt indhold og rette i det eksisterende. På trods af at WordPress virker simpelt og ligetil, er det et teknisk stærkt CMS-system. Det afspejler sig i, at en WordPress-side automatisk vil se godt ud på de fleste enheder. Samtidig gør det teknisk stærke setup, at man har bedre forudsætninger og muligheder for god SEO. Hvis man drømmer om de høje placeringer på Google og andre søgemaskiner, er en Joomla til WordPress konvertering altså en oplagt løsning.

Nemmere opdatering af din hjemmeside

Wordpress er et utroligt CMS-system, der nemt kan tilpasses dine specifikke ønsker og behov. Der findes et væld af temaer, som giver en form for drag og drop-løsning. Det betyder, at man selv kan lege med backend og lave et både velfungerende, unikt og moderne design i frontend – også uden at have den store viden inden for kodning og web generelt. Det er med andre ord en fornøjelse at arbejde i WordPress, også hvis man ikke er et teknisk geni. WordPress kan også tilpasses med en lang række plugins, som tilføjer nye funktioner og muligheder til den eksisterende platform. En Joomla til WordPress konvertering er af samme grund en løsning, som henvender sig til stort set alle slags hjemmesider.

Få professionel hjælp til konverteringen

En konvertering fra Joomla til WordPress kan dog vise sig at blive en bøvlet, langsommelig og kostbar proces. Hvis man ikke har forstand på, hvad man laver, kan det virke helt uoverskueligt at få rykket det hele over fra det ene system til det andet, uden at der går noget tabt i processen. Heldigvis er det muligt at få effektiv og professionel hjælp til at udføre din Joomla til WordPress konvertering. Hos Flipsite, der er eksperter i WordPress, kan du få varetaget hele processen fra start til slut. På den måde sparer du tid og energi, samtidig med at du sikrer dig, at det hele kommer til at forløbe, som det skal. Hvis du vil i gang med at bruge WordPress og få glæde af de mange fordele, kan du allerede i dag kontakte Flipsite og høre mere om muligheden for en konvertering.