Typo3 til WordPress konvertering

Flipsite er en service der konverterer dit Typo3 website, til en topmoderne WordPress installation. Undgå et stort og tidstungt hjemmeside projekt.
Få en stærk platform at arbejde videre på.  Det koster mindre end du tror.

Typo3 til WordPress konvertering

Hvis ens hjemmeside trænger til en opdatering og/eller en overhaling, er det ikke altid nok at ændre designet eller indholdet. Det kan være nødvendigt at konvertere fra ét CMS-system til et andet for at få den funktionalitet og effektivitet, som man håber på. Hvis man bruger et forældet CMS-system, som ikke kan opdateres, har det ofte store konsekvenser for hjemmesidens funktionalitet og performance. Heldigvis behøver det ikke være så svært at udføre en Typo3 til WordPress konvertering, som man måske skulle tro. Hvis man får professionel hjælp, får man assistance fra start til slut og er sikret, at alt forløber hensigtsmæssigt og optimalt. Og en Typo3 til WordPress konvertering vil på mange måder vise sig at være en investering, både på kort og længere sigt.

Vigtigheden af et godt CMS-system

Typo3 er et dansk udviklet CMS-system, der blev startet i 1998. Det er et klassisk open-source system med frontend og backend samt mulighed for at modificere med udvidelsesmoduler. Hvis man oplever problemer på sin hjemmeside, kan det midlertidig være tegn på, at ens CMS-system er forældet eller ikke fungerer optimalt. Det kan fx gøre det svært at tilføje og rette i indhold. Hvis systemet er så besværligt, at man skal indhente ekstern hjælp, hver gang noget skal laves om, sker der ofte en af to ting. Enten bruger man en masse penge på konsulenttimer, eller også bliver siden slet ikke opdateret. Ingen af disse scenarier er ligefrem optimale. Derfor er det vigtigt, at man har et godt og velfungerende CMS-system, der er nemt at bruge.

Andre udfordringer med forældet CMS

Der kan opstå mange udfordringer som følge af, at man bruger et forkert eller et forældet CMS-system. Det kan fx være, at sitet er meget langsomt eller teknisk svagt. Sidstnævnte kan medføre, at siden ikke ranker i søgemaskinernes resultater, også selvom man gør en solid SEO-indsats. Det kan også være, at sitet trænger til en designmæssig opdatering, som ikke er mulig i det gamle CMS-system. Derudover kan der ske det, at hjemmesiden ser forkert ud, når den tilgås på andre enheder end computer. Det er især en udfordring i vores moderne tid, hvor flere og flere går på nettet fra deres mobil eller smartphone. Alle disse problemer kan altså være medvirkende til, at man skal overveje, om en Typo3 til WordPress konvertering kan betale sig.

En Typo3 til WordPress konvertering giver mange fordele

Wordpress er verdens mest brugte CMS-system – og det er ikke uden grund. En Typo3 til WordPress konvertering er oplagt, hvis du vil nyde godt af de mange fordele, som har gjort WordPress til det foretrukne valg på verdensplan. WordPress er kendt for sit teknisk stærke setup, der blandt andet sikrer en hurtig loading og gode muligheder for en bedre indeksering hos Google. Derudover har systemet et brugervenligt og intuitivt front- og backend, hvor de fleste kan være med. Eksempelvis kan man ved valg af det rigtige tema få en ”drag and drop”-løsning. Det gør det simpelt, hurtigt og overskueligt at flytte rundt på, ændre i eller tilføje nyt indhold til siden. På den måde sparer du tid, energi og penge – især hvis du ikke er nogen teknisk haj. WordPress er netop blevet så populært, fordi det kan bruges af stort set hvem som helst. Hvis du ikke har tid eller overskud til et stort og besværligt hjemmesideprojekt, er en Typo3 til WordPress konvertering altså en oplagt løsning.

En Typo3 til WordPress konvertering giver mange fordele

Flipsite er et online marketingbureau, der har mangeårig og dybdegående erfaring med WordPress. Derfor er de et godt valg for dig, der vil have hjælp til din Typo3 til WordPress konvertering. Når du får professionel hjælp, er du sikret et godt og 100% sikkert setup, så din hjemmeside er fuldt kørende til enhver tid. I en online tid kan det være afgørende for din virksomheds succes. En Typo3 til WordPress konvertering gør også, at din hjemmeside ser skarp ud på telefoner og tablets såvel som på computeren. Sidst men ikke mindst skaber det bedre muligheder for god SEO, der genererer trafik og salg. At få hjælp til en Typo3 til WordPress konvertering kan altså anses som en investering på længere sigt. Vil du i gang med at bruge WordPress og få glæde af alle de mange fordele allerede i dag, kan du kontakte Flipsite med det samme.