Umbraco til WordPress konvertering

Flipsite er en service der konverterer dit umbraco website, til en topmoderne WordPress installation. Undgå et stort og tidstungt hjemmeside projekt.
Få en stærk platform at arbejde videre på.  Det koster mindre end du tror.

Umbraco til WordPress konvertering

Har du din website liggende i Umbraco? Og oplever du problemer med fx redigering, tilføjelse af nyt indhold eller sidens funktionalitet generelt? Så kan der være god grund til at lave en Umbraco til WordPress konvertering. Det kan nemlig være med til at løse en masse af disse problemer samt give en række nye og vigtige fordele. At konvertere til WordPress kan fx give dig hurtigere og mere problemfri hosting, bedre muligheder for at ranke ift. SEO og gøre det nemmere og mere overskueligt at ændre i indholdet på din hjemmeside. Og alt det kan du få professionel hjælp til. At du ikke selv er en teknisk haj, skal ikke afholde dig for at udføre en Umbraco til WordPress konvertering. Hos Flipsite kan du nemlig få hjælp til din konvertering og få lynhurtig hosting med i købet. Hvis dit CMS er forældet, og du er træt af de problemer, som det nu engang medfører, kan du med fordel kontakte Flipsite allerede nu og høre mere om Umbraco til WordPress konvertering.

Er dit Umbraco CMS forældet?

Umbraco er et relativt populært CMS-system. Det er dansk udviklet og gratis at bruge. Samtidig har det det tilfælles med WordPress, at det er et open source-baseret system. Det vil sige, at der er adgang for alle til kildekoden. Umbraco er desuden kendt for at have den fordel, at det følger Microsoft-universet. Hvis man til daglig arbejder med Windows, vil man derfor have nemmere ved at finde rundt i Umbraco. Men hvis ens Umbraco CMS er forældet og ikke længere kan opdateres, kan det give store problemer og få konsekvenser for din hjemmeside. I denne online tid er det endnu vigtigere end nogensinde før, at man har en velfungerende og responsiv hjemmeside. Hvis man oplever nogen former for problemer, kan en Umbraco til WordPress konvertering altså godt betale sig

Problemer med forældet CMS

CMS er det system, som hjemmesiden er bygget op om og understøttet af. Det kan derfor give en lang række administrative og brugermæssige problemer, hvis CMS’et er forældet eller ikke velegnet til typen af hjemmeside. Eksempelvis er der mange, der oplever, at det er svært at tilføje og rette i det eksisterende indhold. Det kan skyldes en indviklet back-end, hvor man har behov for ekstern hjælp for at kunne ændre i indholdet. Bliver hjemmesiden sjældent opdateret, kan det have konsekvenser for SEO såvel som brugervenligheden. Derfor er en Umbraco til WordPress konvertering en smart løsning på problemet. WordPress har nemlig en utroligt overskuelig backend, hvor det er både hurtigt og nemt at rykke rundt på indholdet eller tilføje nyt. WordPress har nemlig en drag and drop løsning, hvor enhver med en smule teknisk flair kan overskue og styre indholdet selv. Det sikrer, at du sparer penge såvel som tid, samtidig med at din side hele tiden fremstår opdateret og skarp.

Bedre SEO = mere trafik

En Umbraco til WordPress konvertering er også oplagt for dig, der gerne vil SEO-optimere din side og opnå bedre placeringer i søgeresultaterne. Hvis dit gamle website ikke er teknisk i orden, er det stort set umuligt at lave ordentlig SEO. Det samme er tilfældet, hvis man ikke har god mulighed for at ændre i og tilpasse indholdet løbende. Det er efterhånden velkendt, at SEO er et nøgleord, hvis en virksomhed vil have succes online. Jo bedre SEO, jo bedre placeringer opnår man i søgemaskinerne. Og jo mere synlig, ens hjemmeside er, jo mere trafik får man, hvilket skaber optimale betingelser for salg. En Umbraco til WordPress konvertering kan derfor vise sig at blive en investering på længere sigt. Hvis du har problemer med at få dit SEO til at fungere, kan en Umbraco til WordPress konvertering derfor være værd at overveje. Det gælder ikke mindst, fordi du får lynhurtig hosting med i købet, når du får hjælp hos Flipsite. Og netop load-tiden på en website er også en afgørende faktor, når Google skal fordele de gode placeringer.

Spar tid og penge med en konvertering

Hvis din gamle Umbraco side er forældet, er der altså mange gode grunde til at konvertere. Får du professionel hjælp til arbejdet, behøver du ikke selv bruge tid og energi på det. I stedet kan du fokusere på netop det, som du holder af at lave. Med en professionel Umbraco til WordPress konvertering er du sikker på, at du nemt og hurtigt får adgang til de mange fordele, som verdens mest populære CMS-system kan tilbyde. WordPress er nemlig kendt for en hurtig og overskuelig backend, gode SEO-muligheder, et teknisk stærkt set-up, mange smarte designløsninger og ikke mindst et stort fællesskab, hvorfra man kan indhente hjælp til eventuelle problemer. Derfor kan du kort sagt spare både tid og penge med en Umbraco til WordPress konvertering.

Få professionel hjælp

Flipsite er et webbureau med mangeårig erfaring inden for udvikling af websites på forskellige CMS-systemer. Derfor er det et oplagt valgt at tage kontakt til dem, når du skal have udført en effektiv og problemfri Umbraco til WordPress konvertering. Vil du allerede nu i gang med at spare tid og penge, samtidig med at du kan nyde et både hurtigere, flottere og bedre website, kan du med fordel tage kontakt til Flipsite allerede i dag.